Steinbusch-Tuinen.nl

Buro voor Groenadvisering en Begeleiding

Kosten

Wat de kosten zijn voor tuinwerkzaamheden is een vraag die veel mensen bezig houdt die hiermee aan de slag willen. En terecht!

Eerste contact/ bezoek is altijd vrijblijvend .

Nadat wij uw wensen uitvoerig hebben besproken krijgt u bij Steinbusch –Tuinen een duidelijk toegelichte offerte waarbij u van te voren weet wat het project gaat kosten. Zo weet u waar u aan toe bent en komt u niet voor verassingen te staan. Met onze jarenlange ervaring zijn wij in staat u een duidelijke en heldere aanbieding te doen.

Onze offertes zijn vrijblijvend !

Wat zit er in ons uurtarief:

Een allround opgeleid hovenier die zich houdt aan geldende voorschriften en normen m.b.t. de groensector en werkt volgens cao voorwaarden. Al onze medewerkers zijn opgeleid om efficiënt te werken, hebben een klantgerichte houding en zijn gemotiveerd.

Zij hebben beschikking over representatieve bedrijfsvoertuigen en deugdelijk materiaal. Ook wordt gebruik gemaakt van een bedrijventerrein voor opslag en stalling van bedrijfsmateriaal en overslag mogelijk afval.

Ook al het gangbaar hoveniersmateriaal is inbegrepen in het uurtarief net als brandstof en slijtagekosten. Indien er machines ingehuurd moeten worden en hieraan kosten zijn verbonden wordt dit vooraf besproken met de klant.